Beolino clinic® - I'm free from

50,00

Artikelcode: Beolino

Producteigenschappen

VerhogenVerlagen

Over dit artikel

Burger Swiss Beolino clinic® - I'm free from..... - set van 25 stuks

Beolino clinic® - de eerste zelfreinigende balpen

Reinigen met de kracht van licht

In de loop van het onderzoek is Burger Swiss Pen nu een klinisch plastic tegengekomen dat honderd procent voldoet aan de eisen van langdurige werkzaamheid. Het wordt al enkele jaren in ziekenhuizen gebruikt voor medische hulpmiddelen en elimineert ziektekiemen en virussen zonder tolerantie. De ziekteverwekkers worden snel en volledig gedood voordat ze resistentie kunnen ontwikkelen.

En dit gebeurt met behulp van licht.

Het pricipe wordt wetenschappelijk aangeduid als fotokatalyse en betekent: in combinatie met ingebedde metaaloxiden zorgt licht voor een regen van vrije zuurstofradicalen, die alle ziekteverwekkers op ons plastic oppervlak doden.

Het pricipe van dubbel effect

In combinatie met vochtigheid zorgt dit voor een tweede reactie: er onstaat een zure omgeving die lijkt op de natuurlijke zuurmantel van de huid. Het is daarom mogelijk om voor onze methode te verwijzen naar een pricipe van dubbel effect:

1. Vrije radicalen vernietigen het kiemembraan.

2. De zure omgeving lost de ziekteverwekkers volledig.

Het werkt als een natuurlijke zuurmantel van onze huid.

Beolino clinic® biedt momenteel de beste hygiënische oplossing voor balpennen. Het werkingsmechanisme is wetenschappelijk bevestigd en wereldwijd gepatenteerd.

 

 

Tags

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct afrekenen.