Over PenPlaza.nl

Het verhaal van Ballograf begon in 1945 in een garage in Göteborg, en vandaag kunnen we met trots zeggen dat Ballograf de enige Zweedse pennenfabrikant is.  Door de jaren heen zijn de producten voortdurend ontwikkeld en verbeterd, dus het is met een gerust geweten dat we een levenslange garantie geven op elke pen die de fabriek verlaat.  Er wordt gewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen om ervoor te zorgen dat de pennen voldoen aan onze hoge standaarden en er zijn verschillende prijzen ontvangen voor het ontwerp.  Onze pennen worden momenteel met succes verkocht in Japan, Zwitserland, Finland, Italië, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten.  Tegenwoordig produceert Ballograf jaarlijks meer dan 5 miljoen balpennen, vulpotloden en markers in de fabriek in Filipstad.

Pennen

De Ballograf- en Burger Swiss pennen kunnen bedrukt worden geleverd vanaf 100 exemplaren.  

  • Ballograf
    Met 65 jaar aan ervaring produceert het Zweedse Ballograf meer dan 4 miljoen balpennen en vulpotloden per jaar. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit.
  • Burger Swiss
    Sinds 1949 produceert Burger Swiss pennen volgens de Zwitserse precisie en kwaliteit. De producten zijn beloond met diverse design awards voor zowel kwaliteit als innovatie.